Profilbildet til Linda_25Profilbildet til kajabiProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Cato1977Profilbildet til charlotee23Profilbildet til EvensProfilbildet til TingTongProfilbildet til TheMissProfilbildet til nattroseProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Rosjer
Profilbildet til LokerProfilbildet til Jan46Profilbildet til snirlenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til AzathothProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AlekProfilbildet til sjømannProfilbildet til orphansProfilbildet til KaisaProfilbildet til ErogenProfilbildet til GiggSProfilbildet til alexogsara

MrLove

@dasilva
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt MrLove:Disse profilene har MrLove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje