Profilbildet til SKubrickProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MikeProfilbildet til sola50Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CalaDorProfilbildet til SamehadaProfilbildet til KimmernProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til mann oslProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til golfbearProfilbildet til Exos
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til kmfantProfilbildet til blaithinProfilbildet til EvensProfilbildet til @nn@Profilbildet til BiTrineProfilbildet til sexworker202Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til XenaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til carogirlProfilbildet til Torill1979Profilbildet til dogbay
  • 5 måneder, 2 uker siden

    MrLove

    MrLove ble et registrert medlem 5 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje