Profilbildet til jan50Profilbildet til AndroidProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Mass SageProfilbildet til SupermannProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Klara31Profilbildet til AzathothProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til afrikarProfilbildet til BBW28Profilbildet til Tempen
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til NyssaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Helene89Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til NataProfilbildet til ShineProfilbildet til joniProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til BB-btm4top
  • 8 måneder, 1 uke siden

    MrLove

    MrLove ble et registrert medlem 8 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje