Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SoffiProfilbildet til JontassProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Stine1986Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til TempenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Geirern92
Profilbildet til miss76Profilbildet til mrtoreProfilbildet til MarwinProfilbildet til NeonProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til RuienProfilbildet til SigvegalProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MizzyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til chipProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
  • 7 måneder, 1 uke siden

    MrLove

    MrLove‘s profil ble oppdatert 7 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje