Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til .tvliseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Lica89Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Grom87Profilbildet til Handyman31Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til RuienProfilbildet til Andersen89
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til superteddProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SvetikProfilbildet til BjoernProfilbildet til 2KosProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Sublime81Profilbildet til agderProfilbildet til Telemann88Profilbildet til DjeimiProfilbildet til BDSM-Vesterålen
  • 4 måneder, 1 uke siden

    MrLove

    MrLove‘s profil ble oppdatert 4 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje