Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Latex50Profilbildet til JiJiProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ZeroProfilbildet til ShjalomProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Niko9Profilbildet til JontassProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Floppa1Profilbildet til shinY_Profilbildet til TuttaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til InnlandetProfilbildet til vekten75Profilbildet til SkårnesProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Lars80Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JiJiProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BittenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til freezinProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til CalaDorProfilbildet til HoneyMoney

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje