Profilbildet til Anne72Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CharlesProfilbildet til golfbearProfilbildet til godsg1Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ExodiaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til InnlandetProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Lill17Profilbildet til Sublime81Profilbildet til BotanicalProfilbildet til yanaProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til Thea92Profilbildet til KjellarProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til temptationProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AlekProfilbildet til foresterProfilbildet til RubberkingProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til DragongirlProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Joachim*Profilbildet til sandnes-par

davidandre

@davidandre
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt davidandre:Disse profilene har davidandre besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje