Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til SiljeProfilbildet til DionysusProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SvantepriProfilbildet til pierceddickProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til JupiterProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til bwillyProfilbildet til BittenProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til naitsProfilbildet til m52aProfilbildet til kjelli77Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til MannValdresProfilbildet til LizzyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Kas=)Profilbildet til .LisetvProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Singel49Profilbildet til MelekProfilbildet til mizzy

davidandre

@davidandre
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt davidandre:Disse profilene har davidandre besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje