Profilbildet til HebroProfilbildet til VictorProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til RogermadsProfilbildet til L_KProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til pvcloveProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til poopITboyProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MM77Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til orphansProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til MidasProfilbildet til JærguttenProfilbildet til AlesioProfilbildet til AskimMannProfilbildet til slaviProfilbildet til pierceddickProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SvetikProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til MolliProfilbildet til JimBoden

davidandre

@davidandre
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt davidandre:Disse profilene har davidandre besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje