Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ErogenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til kastrdProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Roger84Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Streetgirls
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til TommybProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SakoProfilbildet til nafaProfilbildet til DorcasProfilbildet til YouwishProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til line tvProfilbildet til NeonProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ToyenProfilbildet til Par i Aust Agder

davidandre

@davidandre
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt davidandre:Disse profilene har davidandre besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje