Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sjømannProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ShineProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til latino123Profilbildet til ChivasProfilbildet til NataProfilbildet til synny
Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til NightdiverProfilbildet til NataProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til RJProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Torill1979Profilbildet til NåProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Tigergutten82

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje