Profilbildet til JontassProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til AngelManProfilbildet til MaykieProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til knutbrgProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til IngunnProfilbildet til Leto78Profilbildet til mark04Profilbildet til SakoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til TheMissProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til bunnyProfilbildet til Thea92Profilbildet til mizzyProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LissaProfilbildet til ElyProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ArielProfilbildet til elghodeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Cd28Profilbildet til FinelineProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Swededarter

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje