Profilbildet til Fresia4Profilbildet til LokerProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TengilProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ReidarProfilbildet til nattroseProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LangbeinProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til No StringsProfilbildet til kennedy85
Profilbildet til HommeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til KarinagayProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til skurk3Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til staalmannenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MrbigProfilbildet til simonaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MehtevasProfilbildet til oslo-mann

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje