Profilbildet til .tvliseProfilbildet til AnetteleProfilbildet til OlavsenProfilbildet til DavinciProfilbildet til FreshnessProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SjtProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til spruksProfilbildet til Torill1979Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til engenanjaProfilbildet til foresterProfilbildet til bby123Profilbildet til petzl
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til gameroslProfilbildet til miss76Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til JM28Profilbildet til trond`enProfilbildet til CleoProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til toro60Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til @nn@Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje