Profilbildet til KWGProfilbildet til BjornchProfilbildet til latino123Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til LookmeProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til trisvikProfilbildet til RomeoProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Kate WProfilbildet til julieProfilbildet til shivaProfilbildet til colargolProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Ariel
Profilbildet til par3427Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SjtProfilbildet til XenaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til CleoProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til ToremannProfilbildet til OppeiNord

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje