Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til urokraakeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til johnrunProfilbildet til charlotee23Profilbildet til stor pungProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til latexthingProfilbildet til apeeassProfilbildet til dewill77Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Sonny55Profilbildet til wille455
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til fintparProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LåtteProfilbildet til Thea92Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Androx0Profilbildet til AlexsProfilbildet til AyakachanProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til LangbeinProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Grønnøyd

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje