Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ElinesProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KWGProfilbildet til ValeriaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Klar 79Profilbildet til testomanProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til TuttaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ZaxProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til babybooProfilbildet til MizzyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til simonaProfilbildet til pitt76Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LadyStarProfilbildet til MoaProfilbildet til CulprateProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til knny88Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje