Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til pia1975Profilbildet til snirlenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til JosepProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til BrumProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til L_KProfilbildet til bbck osloProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MizzyProfilbildet til burndoc
Profilbildet til stian93Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til chipProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til leandroProfilbildet til BistvgProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RogermadsProfilbildet til TengilProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til bakerProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LenemorProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til MannPåHotell

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje