Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til dogbayProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SnæxProfilbildet til BotanicalProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til GiggSProfilbildet til JosepProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Linda_25Profilbildet til jonas93Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til BrumProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til sluggernProfilbildet til LizzyProfilbildet til KimmernProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til dewill77

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje