Profilbildet til DionysusProfilbildet til mann oslProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Singel49Profilbildet til NordlandProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til cat68Profilbildet til temptationProfilbildet til NåProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til GoldenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BiparProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Caleron86Profilbildet til lauraloveProfilbildet til ingoladProfilbildet til AjscreamProfilbildet til akane21Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Haakon92Profilbildet til FinelineProfilbildet til binittedal31Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Dreamboy78

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje