Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til XL KukkProfilbildet til sola50Profilbildet til BillProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til temptationProfilbildet til fadedProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DionysusProfilbildet til BiparProfilbildet til ElviraProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til pellepole
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Trh1980Profilbildet til FinelineProfilbildet til testomanProfilbildet til sluggernProfilbildet til Singel49Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KiwienProfilbildet til Siba44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KnutValentine

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje