Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til MariusProfilbildet til RJProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Modesty56Profilbildet til someboyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til apeeassProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til johnrunProfilbildet til slaviProfilbildet til jenandProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til sexy panda
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BluwProfilbildet til LissaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til SiljeProfilbildet til Angel84Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KjellarProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til PSYllon

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje