Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Tony21Profilbildet til Reina21Profilbildet til RJProfilbildet til mark04Profilbildet til engenanjaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Man30303Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til jens41Profilbildet til PrettyBoyFloyd
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Klar 79Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Tobben28Profilbildet til lauraloveProfilbildet til BotanicalProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til JupiterProfilbildet til jonas93Profilbildet til runAProfilbildet til GiggSProfilbildet til Neon

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje