Profilbildet til troendern93Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til RuienProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til MolliProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til KennethR88Profilbildet til IronheartProfilbildet til Geirern92Profilbildet til NyssaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NallexyProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til maler.nProfilbildet til DrulProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til AmpriProfilbildet til silverProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til PussiProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til TheRose49

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje