Profilbildet til ElyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Klar 79Profilbildet til yanaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Tobben28Profilbildet til IntrMannProfilbildet til sverre89Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til AfroManProfilbildet til mindwto
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BotanicalProfilbildet til fadedProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til skurk3Profilbildet til Klara31Profilbildet til xantippeProfilbildet til SpindelProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til @nn@Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Marwin

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje