Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ScorpionProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ShineProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Plu2Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til shafty
Profilbildet til SimProfilbildet til johnrunProfilbildet til latex66Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til **WanjaProfilbildet til komigje69Profilbildet til .tvliseProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NylongummiProfilbildet til TengilProfilbildet til monique tvProfilbildet til blaithin

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje