Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ZeroProfilbildet til JaNuSProfilbildet til IntrMannProfilbildet til DorransProfilbildet til AyakachanProfilbildet til nelg90Profilbildet til ThomasassProfilbildet til FinelineProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ManimalProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Dirty&Kinky
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til TabbeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til jente2011Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Klara31Profilbildet til SKubrickProfilbildet til maritaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til IngunnProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til OsloG21Profilbildet til windel999Profilbildet til Svetik

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje