Profilbildet til SakoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til JavhaxProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til CdrypaProfilbildet til MidasProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ChivasProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til InnlandetProfilbildet til BBW28Profilbildet til nattrose
Profilbildet til DavinciProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Tine cdProfilbildet til SupermannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Helene89Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KospieProfilbildet til bby123Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Charles

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje