Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til babybooProfilbildet til Latex50Profilbildet til FreshnessProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til BadboyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til m52aProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til LangbeinProfilbildet til orro75Profilbildet til Torill1979Profilbildet til veilchenProfilbildet til L_KProfilbildet til PussiProfilbildet til binittedal31Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Lica89Profilbildet til Latex50Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til zailoProfilbildet til Bortenfor Vanilje

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 14 timer, 25 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje