Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ZeroProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Flekka18Profilbildet til JM28Profilbildet til jenandProfilbildet til ErogenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til kajabiProfilbildet til orphansProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til zailoProfilbildet til JiJiProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KjellarProfilbildet til JustinProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MissyMooProfilbildet til bby123Profilbildet til shafty

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje