Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Roger84Profilbildet til krsflortProfilbildet til GogT1971Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Mass SageProfilbildet til colargolProfilbildet til norseman9Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Klara31Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til BjoernProfilbildet til Anne72Profilbildet til julieProfilbildet til AngelManProfilbildet til PSYllonProfilbildet til NataProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til godsg1Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ReidarProfilbildet til sandnes-par

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ddaanniieelll

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Å bli eid av Mistress Bernadette

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje