Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til AzathothProfilbildet til ValeriaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LatexmannProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Mandal37Profilbildet til mark04Profilbildet til rikkeintim
Profilbildet til Per SProfilbildet til komigje69Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til talkmanProfilbildet til KjellarProfilbildet til Tara84Profilbildet til IngunnProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KaisaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til jeanettekProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SarlimeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til hawe35Profilbildet til sexworker202

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ddaanniieelll

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Å bli eid av Mistress Bernadette

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje