Profilbildet til RockDudeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til temptationProfilbildet til uzi69Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til sisunorProfilbildet til Solros72Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Niko9Profilbildet til orro75Profilbildet til SherylProfilbildet til komigje69Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til L_KProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til miss76Profilbildet til Geirern92Profilbildet til j18elverumProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til NylongummiProfilbildet til hawe35Profilbildet til Fin g30Profilbildet til NeonProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til No StringsProfilbildet til Moonlight Shadow

ddaanniieelll

@ddaanniieell
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ddaanniieelll:Disse profilene har ddaanniieelll besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ddaanniieelll

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

Å bli eid av Mistress Bernadette

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje