Profilbildet til SwededarterProfilbildet til solaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til BergenoProfilbildet til spruksProfilbildet til lovebbwProfilbildet til lauraloveProfilbildet til JavhaxProfilbildet til leandroProfilbildet til bad666boyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til AyakachanProfilbildet til northkickProfilbildet til shivaProfilbildet til golfbear
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Kalle2Profilbildet til MissyMooProfilbildet til NjordProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til kjelli77Profilbildet til jonas93Profilbildet til northkickProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Trh1980Profilbildet til NallexyProfilbildet til ErogenProfilbildet til nada000Profilbildet til MeeowProfilbildet til Karlsen20m

denunge22

@denunge22
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt denunge22:Disse profilene har denunge22 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje