Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AndiiProfilbildet til davidandreProfilbildet til xtrProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til mindwtoProfilbildet til MortenBProfilbildet til HardRockProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ArielProfilbildet til afrikarProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til MatteStProfilbildet til Osl38
Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NataProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Kalle2Profilbildet til IronheartProfilbildet til mrroyalProfilbildet til jonas93Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Tony21Profilbildet til petzlProfilbildet til jenandProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SwededarterProfilbildet til someboyProfilbildet til Bjorn92

denunge22

@denunge22
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt denunge22:Disse profilene har denunge22 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje