Profilbildet til jonas93Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til 33Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til pytagorasProfilbildet til kennedy85Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Difference___Profilbildet til StavangerProfilbildet til faithProfilbildet til sweden boyProfilbildet til HebroProfilbildet til talkmanProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Jan46Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Reina21Profilbildet til Helene89Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til zethProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til GiggSProfilbildet til MortenBProfilbildet til sweden boy

denunge22

@denunge22
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt denunge22:Disse profilene har denunge22 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje