Profilbildet til windel999Profilbildet til L_KProfilbildet til AvalonProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til komigje69Profilbildet til NeonProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ScorpionProfilbildet til JM28Profilbildet til TigerProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til latex66Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Botanical
Profilbildet til sluggernProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DodraugenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Difference___Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DionysusProfilbildet til MortenBProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til beitoProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Slappen72Profilbildet til vårkåt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje