Profilbildet til NataProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Plu2Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til dewill77Profilbildet til oslokosProfilbildet til mrroyalProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ballderProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til martin,østfold
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til jarlemannProfilbildet til pytagorasProfilbildet til nord88Profilbildet til poffenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til gameroslProfilbildet til XenaProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til dewill77Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til DonGris

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje