Profilbildet til gameroslProfilbildet til sluggernProfilbildet til MrVoldProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til shivaProfilbildet til IngegardProfilbildet til dogbayProfilbildet til mrtoreProfilbildet til DjeimiProfilbildet til burndocProfilbildet til troendern93
Profilbildet til zailoProfilbildet til LåtteProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til AndiiProfilbildet til RockDudeProfilbildet til ChrisCProfilbildet til stuve92Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til GoldenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til No StringsProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Hot&horny

DetteErMeg

@detteermeg
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt DetteErMeg:Disse profilene har DetteErMeg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje