Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til love one anotherProfilbildet til KristiansenProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Latex44Profilbildet til DrulProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Hemne72Profilbildet til bbck osloProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MidasProfilbildet til Elleseus
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til MizzyProfilbildet til KjellarProfilbildet til Ramp78Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til vanosm52Profilbildet til HebroProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BadboyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til yanaProfilbildet til xantippe

DetteErMeg

@detteermeg
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt DetteErMeg:Disse profilene har DetteErMeg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje