Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til bakerProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Floppa1Profilbildet til sølProfilbildet til Kas=)Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til afrikarProfilbildet til shinY_Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til BottomProfilbildet til No StringsProfilbildet til babybooProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til TempenProfilbildet til Reina21Profilbildet til ArousalProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SherylProfilbildet til dogbayProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NightdiverProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Henriettejenta

DetteErMeg

@detteermeg
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt DetteErMeg:Disse profilene har DetteErMeg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje