Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til sluggernProfilbildet til YongProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Andersen89Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til cat68Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til MrbigProfilbildet til Sonny55Profilbildet til eddi1000Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til JaNuSProfilbildet til angelica96Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TheMissProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Niko9Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til MrTwoface

chip

@deusexmachina
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje