Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Osl38Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til JupiterProfilbildet til NallexyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Kas=)Profilbildet til OlavsenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ReidarProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LærerenProfilbildet til BergenoProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Donatello21Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til VildeeeProfilbildet til LatexfunProfilbildet til På_søkProfilbildet til RixnProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til GiggSProfilbildet til dogbay

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje