Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til GiggSProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til jens41Profilbildet til NettstedetProfilbildet til petzlProfilbildet til TigerProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Lica89Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til norseman9Profilbildet til Linda_25Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MatteStProfilbildet til Reina21Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til LatexfunProfilbildet til SoffiProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til latino123Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til alexogsara

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje