Profilbildet til NettstedetProfilbildet til jens41Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til pierceddickProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Helene89Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til superteddProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AyakachanProfilbildet til westpar76Profilbildet til MM77Profilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til MarwinProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KongenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til love one anotherProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til bad666boyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til latexthingProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til gameroslProfilbildet til Valeria

chip

@deusexmachina
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje