Profilbildet til godsg1Profilbildet til LatexmannProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til nattroseProfilbildet til @nn@Profilbildet til JærguttenProfilbildet til SpindelProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til knny88Profilbildet til MandrakeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til losamantesProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sluttyboy4u
Profilbildet til KWGProfilbildet til RosjerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NylongummiProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til troendern93Profilbildet til Julie00Profilbildet til BrumProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KongenProfilbildet til leandroProfilbildet til NinnaProfilbildet til ArielProfilbildet til GeiriProfilbildet til tinaProfilbildet til Nettstedet

chip

@deusexmachina
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje