Profilbildet til MissMProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til petzlProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til StianProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til BottomProfilbildet til Cd28Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til shaftyProfilbildet til Reina21Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LizzyProfilbildet til Xena
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Lars80Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til IngegardProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til m52aProfilbildet til NordlandProfilbildet til Julie00Profilbildet til pompelProfilbildet til Johnsen966

chip

@deusexmachina
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje