Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til CleoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til DionysusProfilbildet til smoker;)Profilbildet til bamsefarProfilbildet til MeeowProfilbildet til guttenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til naitsProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til EvensProfilbildet til lekenergodProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til ingoladProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til latex66Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til uzi69Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til LangbeinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Elines

chip

@deusexmachina
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje