Profilbildet til RJProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til JosepProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til kajabiProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til No StringsProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til RantazticProfilbildet til pia1975Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Niko9Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Natasha93Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Man30303Profilbildet til geddimannProfilbildet til petrus1956Profilbildet til hawe35Profilbildet til joniProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til veilchenProfilbildet til jente2011Profilbildet til KiwienProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Voluptuous

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje