Profilbildet til line tvProfilbildet til LatexleahProfilbildet til BottomProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til chipProfilbildet til jannis25Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Floppa1Profilbildet til slaviProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til NeonProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til C.lop14Profilbildet til AngelMan
Profilbildet til ZizouProfilbildet til Anne72Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til KongenProfilbildet til stuve92Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til jan50Profilbildet til two-playfulProfilbildet til latexthingProfilbildet til ninatvProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til OppeiNord

chip

@deusexmachina
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje