Profilbildet til xantippeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til snirlenProfilbildet til AvalonProfilbildet til kennethProfilbildet til kmfantProfilbildet til hawe35Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Ramp78Profilbildet til kajabiProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til i love boysProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til HardRockProfilbildet til Kalle2
Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til bby123Profilbildet til MaykieProfilbildet til Solros72Profilbildet til regntøymannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til blaithinProfilbildet til xantippeProfilbildet til vickycdProfilbildet til zailoProfilbildet til BecksProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Floppa1Profilbildet til andy1988

chip

@deusexmachina
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje