Profilbildet til LizzyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til orro75Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Man30303Profilbildet til LadyStarProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til knny88Profilbildet til dewill77Profilbildet til Plu2Profilbildet til EscobarProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til agderProfilbildet til AlexanderProfilbildet til 2hot4U
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til BistvgProfilbildet til SadominatorProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til talkmanProfilbildet til LamatryneProfilbildet til urokraakeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til CleoProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Passivg19Profilbildet til westpar76Profilbildet til Sim

chip

@deusexmachina
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje