Profilbildet til qwerty19Profilbildet til latexthingProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SigvegalProfilbildet til losamantesProfilbildet til søker sexProfilbildet til VildeeeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ShineProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til ExodiaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til KjellarProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til BiTrineProfilbildet til poffenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til godsg1Profilbildet til simonaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til DionysusProfilbildet til StavangerProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Helene89Profilbildet til Alexander

chip

@deusexmachina
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje