Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BBW28Profilbildet til sluggernProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til TheMissProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Slave g23Profilbildet til toro60Profilbildet til veilchenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ChivasProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til karlaaProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til LululuuProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til OdinProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KaisaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til JM28Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SpindelProfilbildet til XjanneProfilbildet til bwilly

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje