Profilbildet til wille455Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NeonProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ballderProfilbildet til kinky667Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ArousalProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til andy1988Profilbildet til Grom87Profilbildet til Mandal37
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KiwienProfilbildet til SKubrickProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til XL KukkProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SoffiProfilbildet til JiJiProfilbildet til simona

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje