Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til stor pungProfilbildet til davidandreProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KospieProfilbildet til Erik1337Profilbildet til LizzyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til LærerenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til RuienProfilbildet til LeneaProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MannValdresProfilbildet til trond`enProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til harepusenProfilbildet til GhroltProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til BjoernProfilbildet til LissaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til burndocProfilbildet til sola50

chip

@deusexmachina
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 40 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 40 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje