Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til DonGrisProfilbildet til NjordProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til AlexsProfilbildet til ExosProfilbildet til GhroltProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til akane21Profilbildet til AskimMannProfilbildet til YouwishProfilbildet til naits
Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Ready4funProfilbildet til KatherineProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LizzyProfilbildet til pitt76Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Ole Kristian 1990

chip

@deusexmachina
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

chip

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje