Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til mark04Profilbildet til MartinosloProfilbildet til virtuveProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til OlavsenProfilbildet til par_30Profilbildet til Lica89Profilbildet til SupermannProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til wille455Profilbildet til ZizouProfilbildet til LatexmannProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til YouwishProfilbildet til bwillyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til VildeeeProfilbildet til AlexsProfilbildet til Siba44Profilbildet til ArousalProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MM77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til kennethProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til OppeiNord

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

chip

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje