Profilbildet til colargolProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til TingTongProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til StrazoProfilbildet til MatteStProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til lalaparProfilbildet til Haakon92Profilbildet til harepusenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til 22x15ostfold86
Profilbildet til JM28Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MehtevasProfilbildet til sexworker202Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til westpar76Profilbildet til BabyWProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til **WanjaProfilbildet til xtrProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Geiri

chip

@deusexmachina
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

chip

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje