Profilbildet til ChivasProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til jonas93Profilbildet til Klara31Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til snirlenProfilbildet til latex66Profilbildet til jeanettekProfilbildet til temptationProfilbildet til MidasProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Latex44Profilbildet til StrazoProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til NordlandProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AzathothProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til CulprateProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til NightdiverProfilbildet til AnMy99Profilbildet til shado33Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til superteddProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kennethProfilbildet til EmoDoll Kari

chip

@deusexmachina
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt chip:Disse profilene har chip besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

chip

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

E-post brevvenn

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje