Profilbildet til Androx0Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til SiljeProfilbildet til Difference___Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til nelg90Profilbildet til Erik1337Profilbildet til solaProfilbildet til Geirern92Profilbildet til ZeroProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til RAPID4Profilbildet til ElviraProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til englevinger
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bimann43Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Lill17Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SherylProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Roger84Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til swedman

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje