Profilbildet til NordlandProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til angelica96Profilbildet til MelekProfilbildet til pitt76Profilbildet til eddi1000Profilbildet til jan50Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Man30303Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ExosProfilbildet til SKubrickProfilbildet til XjanneProfilbildet til jannis25Profilbildet til subtrollet71
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til par_30Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Buffy93Profilbildet til NordJente90Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til FrkAurora

dewill77

@dewill77
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje