Profilbildet til geddimannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til halloisProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Helene89Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til nada000Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til sanjaProfilbildet til jenandProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LissaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KrangleFant
Profilbildet til foresterProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Helene89Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Trappani89Profilbildet til elghodeProfilbildet til afrikarProfilbildet til ExodiaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til bamsefar

dewill77

@dewill77
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje