Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til BecksProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Flekka18Profilbildet til SiljeProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til GoldenProfilbildet til Yuaygirl
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til pia1975Profilbildet til MeeowProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til 59modellProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BjornchProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ninatv

dewill77

@dewill77
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje