Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AinaCdProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AlexsProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til NallexyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til L_KProfilbildet til yanaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bunnyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Shyroxya
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til beitoProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NataProfilbildet til SoffiProfilbildet til TuttaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Niko9Profilbildet til .LisetvProfilbildet til TingTongProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NallexyProfilbildet til love one another

dewill77

@dewill77
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje