Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til OsloG21Profilbildet til GhroltProfilbildet til ellenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til staalmannenProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MandrakeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til agderProfilbildet til Reisende40Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ZeroProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MedPåAlt

dewill77

@dewill77
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje