Profilbildet til GeiriProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til fadedProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ScorpionProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Haakon92Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til jens41Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Voluptuous
Profilbildet til fadedProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til burndocProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til SjtProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til JontassProfilbildet til Trappani89Profilbildet til skurk3Profilbildet til bad666boyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

dewill77

@dewill77
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje