Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Matiine123Profilbildet til RonnProfilbildet til Erik1337Profilbildet til søker sexProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til mindwtoProfilbildet til AsveigProfilbildet til ZaxProfilbildet til BluwProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KjellarProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KogKProfilbildet til simonaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mass SageProfilbildet til LadysmanProfilbildet til spruksProfilbildet til bby123Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til BittenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Bergen-nord

dewill77

@dewill77
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje