Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til RomeoProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til lauraloveProfilbildet til freaky2Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LatexmannProfilbildet til latino123Profilbildet til NightdiverProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til stuve92Profilbildet til TorolavProfilbildet til jeanymaria
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til sweettortureProfilbildet til XL KukkProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til troendern93Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Linda_25Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Svetik

dia***

@dia46
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dia***:Disse profilene har dia*** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje