Profilbildet til m52aProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GiggSProfilbildet til Reisende40Profilbildet til someboyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sluggernProfilbildet til VictorProfilbildet til JiJiProfilbildet til golfbearProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til RantazticProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til På_søkProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til NjordProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Isabella10Profilbildet til VictorProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til søker sexProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Daniella40 med mann

dia***

@dia46
aktiv 3 uker siden
Disse profilene har besøkt dia***:Disse profilene har dia*** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje