Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til two-playfulProfilbildet til SupermannProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Huldra89Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til BottomProfilbildet til LissaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til HexaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til lunatrabem
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til angelica96Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til VigdisProfilbildet til ValeriaProfilbildet til skurk3Profilbildet til Hilde79Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til sola50Profilbildet til kinky667Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til pytagorasProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KittyCat29

dia***

@dia46
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dia***:Disse profilene har dia*** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje