Profilbildet til Siba44Profilbildet til faithProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TheMissProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Tine cdProfilbildet til bergenm30Profilbildet til zailo
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til orphansProfilbildet til ThomasassProfilbildet til simonaProfilbildet til BjoernProfilbildet til testomanProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LookmeProfilbildet til talkmanProfilbildet til trond`en

dia***

@dia46
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt dia***:Disse profilene har dia*** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje