Profilbildet til Niko9Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til DavinciProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TordenspydProfilbildet til westpar76Profilbildet til RuienProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til trisvikProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til bwillyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mossing34Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Avalon
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til runAProfilbildet til Per SProfilbildet til dp72Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til vesle 43Profilbildet til sverre89Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til jan50Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til afrikarProfilbildet til AyakachanProfilbildet til beito

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje