Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til guttenProfilbildet til BillProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til SimProfilbildet til Thea92Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til virtuveProfilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til hawe35Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LatexmannProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GeiriProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til TheRose49Profilbildet til engenanjaProfilbildet til guttenProfilbildet til bbck osloProfilbildet til urokraakeProfilbildet til petzlProfilbildet til Rapper.1
  • 3 måneder, 2 uker siden

    peyok

    peyok ble et registrert medlem 3 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje