Profilbildet til sisunorProfilbildet til Mossing34Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MoaProfilbildet til veilchenProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til EvensProfilbildet til superteddProfilbildet til shaftyProfilbildet til dewill77
Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Thea92Profilbildet til NeonProfilbildet til halloisProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Jan46Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IntrMannProfilbildet til gutten
  • 4 dager, 6 timer siden

    peyok

    peyok ble et registrert medlem 4 dager, 6 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje