Profilbildet til JustinProfilbildet til Isabella10Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til ExosProfilbildet til pvcloveProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MissProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Hemne72Profilbildet til TearyProfilbildet til troendern93Profilbildet til SussProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Solros72Profilbildet til naitsProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til PhenrikProfilbildet til No StringsProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ElyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til foresterProfilbildet til BluwProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ManimalProfilbildet til TranseMann30

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje