Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til sportfuckProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ellenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til RixnProfilbildet til MaykieProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til sabriinaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Thea92Profilbildet til XL KukkProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til FeralFeline
Profilbildet til temptationProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til CdrypaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til foresterProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til CulprateProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til IngegardProfilbildet til krsflortProfilbildet til MissBlackrose

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje