Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bbck osloProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AlexanderProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til windel999Profilbildet til SimProfilbildet til shado33Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ElviraProfilbildet til kennedy85Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til SpindelProfilbildet til dp72Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til DavinciProfilbildet til temptationProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Joey77Profilbildet til MM77Profilbildet til Floppa1

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje