Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mr.XProfilbildet til EscobarProfilbildet til MatteStProfilbildet til MelekProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til milana36Profilbildet til hawe35Profilbildet til KvastenProfilbildet til mizzyProfilbildet til IngunnProfilbildet til ak00nProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bbck osloProfilbildet til lauraloveProfilbildet til LadysmanProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til XjanneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til poffenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til sweettorture

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje