Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ThomasassProfilbildet til monique tvProfilbildet til DavinciProfilbildet til kinky667Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til chipProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til TuttaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til dp72Profilbildet til xdresser
Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til SylvesterProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til AlesioProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Handyman40Profilbildet til stuve92Profilbildet til TuttaProfilbildet til ThomasassProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til xdresserProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til NyssaProfilbildet til Per S

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje