Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til halloisProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til foresterProfilbildet til plusSProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Niko9Profilbildet til BrumProfilbildet til Andersen89Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til shado33Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til Siba44Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til XenaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til oslokosProfilbildet til claireProfilbildet til sexypar85Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til afrikarProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Lez 40Profilbildet til RomeoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Melek

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Difference___

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

VANLIGE SAMTALER

Hva jeg hater mest

Chat der folk prøve å dominere meg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje