Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til uzi69Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til FinelineProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KaisaProfilbildet til bunnyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Dotto81Profilbildet til AlekProfilbildet til ArousalProfilbildet til Reisende40
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til LangbeinProfilbildet til TorolavProfilbildet til BittenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til LululuuProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til monique tv

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Difference___

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

VANLIGE SAMTALER

Hva jeg hater mest

Chat der folk prøve å dominere meg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje