Profilbildet til Andersen89Profilbildet til BluwProfilbildet til moss73Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til swedmanProfilbildet til InsomniaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Modesty56Profilbildet til m52aProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til SiljeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til krsflort
Profilbildet til parivestProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mass SageProfilbildet til NeonProfilbildet til LadyStarProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til @nn@Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til andy1988Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til northkickProfilbildet til TingTong

Difference___

@difference
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Difference___:Disse profilene har Difference___ besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Difference___

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva jeg liker best

VANLIGE SAMTALER

Hva jeg hater mest

Chat der folk prøve å dominere meg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje