Profilbildet til røyskattaProfilbildet til just myselfProfilbildet til TabbeProfilbildet til Passivg19Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Telemann88Profilbildet til AvalonProfilbildet til jarlemannProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til KimmernProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til SakoProfilbildet til hank95
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til losamantesProfilbildet til maritaProfilbildet til silverProfilbildet til StavangerProfilbildet til PlatinumProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til hawe35Profilbildet til NylongummiProfilbildet til fintparProfilbildet til YouwishProfilbildet til 2hot4U

Dionysus

@dionysus
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dionysus:Disse profilene har Dionysus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje