Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MissyMooProfilbildet til GiggSProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MatteStProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Hilde79Profilbildet til virtuveProfilbildet til RuienProfilbildet til Anne72Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NjordProfilbildet til Bottom
Profilbildet til AvalonProfilbildet til sjømannProfilbildet til nada000Profilbildet til DavinciProfilbildet til bakerProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BBW28Profilbildet til Klar 79Profilbildet til julieProfilbildet til JustinProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Plu2Profilbildet til jarlemannProfilbildet til bby123Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til synny

Dionysus

@dionysus
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dionysus:Disse profilene har Dionysus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje