Profilbildet til losamantesProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 33Profilbildet til AndiiProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Latex44Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til johnrunProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til godsg1Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til AlesioProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til AlexanderProfilbildet til karlaaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til bby123Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MrVold

Dionysus

@dionysus
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dionysus:Disse profilene har Dionysus besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dionysus

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje