Profilbildet til Tine cdProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til petrus1956Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til elghodeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MrVoldProfilbildet til lalaparProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SuzProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MarwinProfilbildet til Becks
Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Crazy92Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SherylProfilbildet til sølProfilbildet til LærerenProfilbildet til StaaleProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SuzProfilbildet til JupiterProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MidasProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til TorolavProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

Dionysus

@dionysus
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dionysus:Disse profilene har Dionysus besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dionysus

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje