Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til dp72Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sjømannProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til IngunnProfilbildet til TommybProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AngelManProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til TengilProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Dotto81Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Angel84Profilbildet til KimmernProfilbildet til temptationProfilbildet til Elines

*Disturbed

@disturbed
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt *Disturbed:Disse profilene har *Disturbed besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje