Profilbildet til blaithinProfilbildet til fridafridaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til RuienProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til StaaleProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til CalaDorProfilbildet til ingoladProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til LatexfunProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ToremannProfilbildet til leandro
Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Jan46Profilbildet til trisvikProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til henrkjarProfilbildet til hawe35Profilbildet til LangbeinProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til spruksProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Kristiansen

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje