Profilbildet til HommeProfilbildet til Andersen89Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til StrazoProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til virtuveProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MusashiProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til sjømannProfilbildet til LilliMyProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til PhenrikProfilbildet til testomanProfilbildet til bby123Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til På_søkProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til BBW28Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til GogT1971Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Androx0Profilbildet til kinky667

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje