Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til elghodeProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ChivasProfilbildet til Singel49Profilbildet til knutbrg
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til GoldenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til IronheartProfilbildet til sisunorProfilbildet til XenaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BiTrineProfilbildet til testomanProfilbildet til komigje69Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til jannis25Profilbildet til Bergen-nord

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje