Profilbildet til moss73Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til HardRockProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ZizouProfilbildet til 33Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Plu2Profilbildet til røyskattaProfilbildet til hotnoProfilbildet til NallexyProfilbildet til burndocProfilbildet til nafaProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til carmellaProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til IronheartProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Julie00Profilbildet til agderProfilbildet til LatexleahProfilbildet til XjanneProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Scorpion

Djeimi

@djeimi
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje