Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til kastrdProfilbildet til halloisProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SadominatorProfilbildet til JM28Profilbildet til Roger84Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Arconada
Profilbildet til Anne72Profilbildet til orphansProfilbildet til claireProfilbildet til LilliMyProfilbildet til dia***Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til henrkjarProfilbildet til sabriinaProfilbildet til two-playfulProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til HazeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til silverProfilbildet til Girlflower

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje