Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SamehadaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til carogirlProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LatexleahProfilbildet til GiggSProfilbildet til dp72Profilbildet til babybooProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Modesty56Profilbildet til naitsProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til OppeiNord
Profilbildet til orro75Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ChrisCProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til johnrunProfilbildet til kinky667Profilbildet til søker sexProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til zailoProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Angel84Profilbildet til eddi1000Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til simonaProfilbildet til CindyCD

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje