Profilbildet til MikeProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RJProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til nada000Profilbildet til RememBr83Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til trond`enProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til agderProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Cato1977Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SherylProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Høvikmann46

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje