Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ArielProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til DodraugenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til XenaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BBW28Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til bergen89Profilbildet til RuienProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til JM28Profilbildet til RememBr83Profilbildet til JustinProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til urokraakeProfilbildet til davidandreProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til zethProfilbildet til *Punky*Profilbildet til mizzyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Lill17Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Softfeet

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje