Profilbildet til DragongirlProfilbildet til BiparProfilbildet til På_søkProfilbildet til xtrProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til norseman9Profilbildet til AzathothProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ChivasProfilbildet til akane21Profilbildet til NyssaProfilbildet til AsveigProfilbildet til MehtevasProfilbildet til shivaProfilbildet til Tyber30
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Tyber30Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BabyWProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til DodraugenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til jeanettekProfilbildet til AyakachanProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SigvegalProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til .tvlise

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje