Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AjscreamProfilbildet til SammiProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Lill17Profilbildet til SussProfilbildet til DavinciProfilbildet til RonnProfilbildet til SherylProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Difference___Profilbildet til Tobben28
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til IronheartProfilbildet til ole322Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til bait69Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ingoladProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til CulprateProfilbildet til Reina21Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til TheMissProfilbildet til Victor

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje