Profilbildet til BiparProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til CalaDorProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til beitoProfilbildet til kaiasoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Kate WProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til jarlemannProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Ampri
Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Oslo27Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til nelg90Profilbildet til BittenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til TearyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til cruisefrøkna

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje