Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til MatteStProfilbildet til DorransProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til LauVauProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kennedy85Profilbildet til jan50Profilbildet til cat68
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til veilchenProfilbildet til RAPID4Profilbildet til AlexsProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tara84Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til RomeoProfilbildet til orphansProfilbildet til maler.nProfilbildet til mrroyalProfilbildet til kajabiProfilbildet til bait69

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje