Profilbildet til VictorProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til buskerudProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til pierceddickProfilbildet til staalmannenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til KiwienProfilbildet til bakerProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til orro75Profilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til xtrProfilbildet til SwededarterProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MatteStProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til bergenm30Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Android

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje