Profilbildet til gameroslProfilbildet til BotanicalProfilbildet til FinelineProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til LathamsProfilbildet til KosMusProfilbildet til coolchic101Profilbildet til maritaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NinnaProfilbildet til sweden boyProfilbildet til colargolProfilbildet til ChristineCD36Oslo
Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til spruksProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Mossing34Profilbildet til ShjalomProfilbildet til toro60Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til veilchenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til DrYvilProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Søker leken mann i Oslo

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje