Profilbildet til LenemorProfilbildet til ZizouProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ScorpionProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BadboyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SoffiProfilbildet til HazeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ChivasProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til RubberkingProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til testomanProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Trappani89

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Djeimi

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje