Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til XL KukkProfilbildet til stian93Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ElinesProfilbildet til vekten75Profilbildet til NinnaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til XjanneProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ToyenProfilbildet til Anne72Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Angel84
Profilbildet til troendern93Profilbildet til TearyProfilbildet til elghodeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ThomasassProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til IronheartProfilbildet til MrLumar82

Djeimi

@djeimi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Djeimi:Disse profilene har Djeimi besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Djeimi

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje