Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til JiJiProfilbildet til harepusenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ValeriaProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til MandrakeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til MrLumar82
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kmfantProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til akane21Profilbildet til stian93Profilbildet til Tony21Profilbildet til par3427Profilbildet til dogbayProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til runAProfilbildet til komigje69Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til godsg1

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje