Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BjornchProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til stuve92Profilbildet til LatexleahProfilbildet til UerfarenProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ElinesProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Erogen
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Oslo27Profilbildet til KjellarProfilbildet til AlexanderProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til LissaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NannaProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til kaiasoProfilbildet til golfbearProfilbildet til ani5Profilbildet til knny88Profilbildet til Suss

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje