Profilbildet til IntrMannProfilbildet til par3427Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BergenoProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MatteStProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Asveig
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BluwProfilbildet til SoffiProfilbildet til UerfarenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til StrazoProfilbildet til sanjaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til shinY_Profilbildet til swedmanProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrVoldProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til urokraake

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje