Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AsveigProfilbildet til ChivasProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til knny88Profilbildet til YongProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til kennethProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til j18elverumProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til freaky2Profilbildet til nina1992Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ElinesProfilbildet til Grom87Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til SoffiProfilbildet til LathamsProfilbildet til Niko9Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Tiger

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje