Profilbildet til Anne72Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til freezinProfilbildet til xantippeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Joey77Profilbildet til SvantepriProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til petzlProfilbildet til Trh1980Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til yanaProfilbildet til nattrose
Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til BjoernProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til hgsd1Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til davidandreProfilbildet til andy1988Profilbildet til SammiProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Lolita <3

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje