Profilbildet til AndyrjProfilbildet til norseman9Profilbildet til Floppa1Profilbildet til IronheartProfilbildet til chipProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ak00nProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LokerProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til andy1988
Profilbildet til DorcasProfilbildet til jonas93Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til latexthingProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LåtteProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sweden boyProfilbildet til stian93Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Bottom

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje