Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til TengilProfilbildet til johnrunProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AlesioProfilbildet til LeneaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til AsveigProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SammiProfilbildet til pytagorasProfilbildet til freaky2Profilbildet til dogbay
Profilbildet til afrikarProfilbildet til hank95Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til AndroidProfilbildet til 2KosProfilbildet til HexaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til RixnProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til BistvgProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Sir John

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje