Profilbildet til TheReaderProfilbildet til PussiProfilbildet til LeneaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til agderProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MrbigProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KongenProfilbildet til LatexleahProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til afrikarProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til BittenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til NataProfilbildet til ElinesProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Niko9Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til nafa

Dorcas

@dockyluv4
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dorcas:Disse profilene har Dorcas besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Dorcas

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje