Profilbildet til NåProfilbildet til ValeriaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til YouwishProfilbildet til Singel49Profilbildet til Niko9Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SuzProfilbildet til Bimann43Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til AlexsProfilbildet til L_KProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til dogbay
Profilbildet til elghodeProfilbildet til Per SProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til NannaProfilbildet til SakoProfilbildet til BluwProfilbildet til LizzyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til NylongummiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Alexander44Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til PussiProfilbildet til Terje44Oslo

Dodraugen

@dodraugen
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje