Profilbildet til kastrdProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ninatvProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MizzyProfilbildet til NallexyProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til jeanettekProfilbildet til LarsnProfilbildet til naitsProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til CharlesProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til vickycdProfilbildet til love one another
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til C.lop14Profilbildet til KvastenProfilbildet til troendern93Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til StaaleProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Merethe21Profilbildet til vanosm52Profilbildet til SarlimeProfilbildet til kinkysub slut

Dodraugen

@dodraugen
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje